Facebook Badge

Monday, April 13, 2015

IMA LI PARA OD INTERNET MARKETINGA

Gde god da se okrenete na svakom koraku vas zasipaju raznim oglasima , reklamama, banerima majlovima, porukama i informacijama o poslu budučnosti, o idealnom poslu od kuće, o poslu kojim ćete otkačiti svog šefa i sebi i svojoj porodici obezbediti BOLJI ŽIVOT.

NAŽALOST ovih dana osim obećanja slabe koristi od reklame i marketinga. Da li ima onih koji zarađuju na ovaj način: ima, ali do toga nisu došli lako i preko noći. Naporno su radili i učili da bi stekli uslov da mogu dobro živeti od svog znanja i rada. 

Da li ima nečeg dobrog i korisnog u svemu ovome, pa ima. Onaj koji pogleda malo u budućnost i proanalizira strukturu i vrstu poslova koji će se pojaviti u skoroj budućnosti odmah će uočiti da nam se izbor poslova stalno sužava.

Dok internet bude funkcionisao bićemo prinuđeni da se prilagođavamo zahtevima marketinga na netu. 

Da ne dužim i mi moramo da se uključimo u taj trend koji nas uključuju ne u lokalnu već u svetsku marketinšku mrežu......logika velikih brojeva, procenat od prodaje, proširivanje mreže kupaca, prodavaca, nalaženje novih prodavnica itd.

Knjige, video priručnici, web sajtovi, blogovi, youtube klipovi, sve nam nudi ekspresno napredovanje i brzo ostvarivanje zacrtanih ciljeva. I šta da vam kažem iskoristite priliku da besplatno, samo po cenu svog slobodnog vremena, cenu potrošene struje, cenu popijene kafe, novaca koje dajete svom provajderu i novca koji ste izdvojili za računar i njegovo održavanje BESPLATNO naučite kako da zaradite i poboljšate svoj standard.

http://dobrakuca.honeyifiredtheboss.com/  evo jedno linka gde bez ulaganja NOVCA možete naučiti svašta.......


 postanite deo mog tima za učenje IM


No comments: